امروزه به دلیل افزایش مهاجرت در سرتاسر دنیا، افراد مختلف به دلایل متنوع کشور خود را ترک کرده و به مکانی دیگر برای زندگی و کار نقل مکان میکنند. کشورهای مختلف، روشهای متنوعی را برای مهاجرت قرار دادهاند که از طریق این روشها مردم میتوانند به آنها مهاجرت نمایند. از روشهای کاری گرفته تا تحصیلی، ازدواج، سرمایهگذاری و….
یکی از روشهایی که در برخی از کشورهای محبوب وجود دارد روش استفاده از ویزای اسپانسرشیپ میباشد. ویزای اسپانسرشیپ همانطور که از نامش مشخص است روشی میباشد که با استفاده از آن افراد میتوانند به کمک یک اسپانسر وارد کشور مقصد شده و در آن به کار و تحصیل و حتی زندگی بپردازند.
شرایط و مدارک مختلفی برای این ویزا وجود دارد که در کشورهای مختلف متنوع است. اگر میخواهید از طریق ویزای اسپانسرشیپ به کشوری مهاجرت کنید پیشنهاد ما این است که تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید. در این مقاله به بررسی دقیق ویزای اسپانسرشیپ خواهیم پرداخت.
معرفی ویزای اسپانسرشیپ
ویزای اسپانسرشیپ روشی محبوب و پر متقاضی است که افراد زیادی با استفاده از ان به کشورهای خارجی مهاجرت میکنند. همانطور که از نام این ویزا مشخص است، ویزای اسپانسرشیپ به افرادی تعلق میگیرد که میخواهند از طریق یک اسپانسر برای کار و زندگی وارد کشوری خارجی شوند.
در واقع طبق این ویزا یک فرد حامی یا همان اسپانسر که اقامت دائم یا شهروندی کشور مقصد را دارد مسئولیتهای اخذ ویزای شخص را برعهده گرفته و حتی متعهد میشود که در صورت نیاز از شخص موردنظر به شکل مالی نیز حمایت کند.
چرا به ویزای اسپانسرشیپ نیاز داریم؟
سوالی که پس از آشنایی با ویزای اسپانسرشیپ برای برخی از افراد پیش میاید این است که چرا اصلاً به ویزای اسپانسرشیپ نیاز داریم؟ ویزای اسپانسرشیپ روشی راحت است که سختیها و مدارک فراوانی همانند روشهای مهاجرت کاری و تحصیلی لازم ندارد.
از طرف دیگر شما میتوانید به کمک این ویزا یا به خانواده خود در کشور مقصد پیوسته یا توسط حامی در این کشور کار پیدا کنید. سادگی شرایط این ویزا موجب شده تا هر کسی که آشنایی در کشور مقصد دارد نسبت به دریافت این ویزا اقدام کند.
ویزای اسپانسرشیپ برای چه کشورهایی صادر میشود؟
نکته مهمی که باید در رابطه با ویزای اسپانسرشیپ بدانید این است که تنها برخی از کشورها این ویزا را صادر میکنند. باید گفت که ویزای اسپانسرشیپ همانند ویزاهای کاری و تحصیلی ویزای رایجی نیست که بتوانید بهراحتی در هر کشوری از آن استفاده کنید.
ویزای اسپانسرشیپ مبتنی بر مهاجرت خانواده در کشورهای آمریکا و کانادا، استرالیا، انگلیس، آلمان و… صادر میشوند.
شرایط دریافت ویزای اسپانسرشیپ
برای این که بتوانید ویزای اسپانسرشیپ کشورهای مختلف را بگیرید باید شرایط خاصی را رعایت کنید. این ویزا نسبت به دیگر ویزاها شرایطی متفاوتی داشته و در کشورهای مختلف نیز این شرایط متفاوت است. در صورتی که حتی یکی از این شرایط توسط شما یا حامی تان تأمین نشود، روند مهاجرت به کشور مقصد کنسل خواهد شد. مهمترین شرایطی که باید برای ویزای اسپانسرشیپ دارا باشید عبارتند از:
- سن فرد بیشتر از 18 سال باشد.
- شهروند کشور مقصد باشد یا اقامت دائم آن کشور را داشته باشد.
- ثابتکردن اینکه حامی مالی هیچ نیازی به کمکهای دولتی آن کشور ندارد.
- حامی باید متعهد شود که میتواند از تمامی هزینههای زندگی در آن کشور شما بر بیاید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای اسپانسرشیپ
یکی از مهمترین شرایطی که برای مهاجرت از طریق ویزای اسپانسرشیپ وجود دارد این است که باید مدارک مهمی را برای این کار به سفارتخانه یا همان کنسولگری کشور مقصد ارائه دهید. این مدارک هویتی موجب تأیید صلاحیت شما برای اقامت در کشور میشوند. مهمترین مدارکی که برای دریافت این ویزا نیاز دارید عبارتند از:
مدارک مورد نیاز فرد اقدام کننده
- مدارک شناسایی و گذرنامه
- اثبات ارتباط خویشاوندی با فرد حامی
- گواهی عدم سوءپیشینه
- انجام معاینات پزشکی
مدارک مورد نیازفرد حامی
- تمامی فرمهای تکمیل شده برای اسپانسری را به مراکز مربوطه ارائه دهید.
- هزینههای لازم را به صورت آنلاین پرداخت نمایید.
- فتوکپی از کارت شناسایی معتبر خود را به مراکز مربوطه ارائه دهید. (کارت اقامت دائم، گواهی تولد در کانادا یا پاسپورت کانادایی)
- ارائه فتوکپی از سند ازدواج (برای همسر) یا مدارک دیگری که نشاندهنده رابطه شما باشند.
- اثبات ارتباط خویشاوندی با فردی که قصد حمایت از وی را دارید.
- اثبات این که اکنون در کانادا مشغول به کار هستید.
- اثبات توانایی مالی برای حمایت از فرد اسپانسر شونده.
- اثبات این که در زمان اسپانسر شدن قصد ادامه زندگی در کانادا را دارید.
سخن پایانی
ویزای اسپانسرشیپ یکی از بهترین روشهای مهاجرت به کشورهای خارجی میباشد. شما میتوانید از طریق این ویزا به کشورهای مختلفی مانند کانادا مهاجرت کرده و توسط یک حامی حمایت شوید. در این مقاله مهمترین نکاتی که باید در رابطه با ویزای اسپانسرشیپ، شرایط دریافت آن و… میدانستید را با هم بررسی کردیم. شما میتوانید با مطالعه این نکات بهراحتی نسبت به دریافت اسپانسرشیپ در کشورهای خارجی اقدام کنید.
من یک افسرنظامی پیشن افغانستان هستم درچندین ولایت افعانستان وظیفه نمودم فعلاشرایط زندگی به افغانستان برایم سخت شده میخواهم به یکی ازکشورهای اروپای مهاجرت کنم